Het laatste nieuws...

Verschil tussen de WOZ-waarde en de verkoopwaarde
De WOZ-waarde van een huis is niet hetzelfde als de verkoopwaarde of de vraagprijs. Er zijn belangrijke verschillen. Wat zijn de belangrijkste verschillen?
Geld verdienen met een klushuis
Met het kopen en opknappen van een klushuis kun je geld verdienen. Let wel goed op wat je koopt en doe het verstandig.
Waarde van je huis wordt hoger door een goed aangelegde tuin
Voor het verkopen van een huis kan de tuin het verschil maken. De tuin geeft al een eerst indruk van het huis. Een huis met een goed onderhouden tuin verkoopt beter.
Sleutelverklaring: Wat staat er in en wat zijn de risico’s?
Een koper wil al verbouwen in de woning, vóór de officiële overdracht. Dan heb je een sleutelverklaring nodig. Wat staat hier in en wat zijn de risico's?
Toch maar eerst kopen en dan verkopen?
De macht ligt weer bij de verkopers van huizen. Is het nu ook weer verstandig om alvast te kopen voordat jouw huis verkocht is?
Huizenprijzen gestegen in 2017 – Wat hebben huiseigenaren er aan?
De huizenprijzen zijn sterk gestegen, maar als huiseigenaar merk je er weinig van. Hoe kun je baat hebben bij de overwaarde?
Voorbehoud voor een bouwkundige keuring is de standaard
Vanaf 1 februari zit er standaard een voorbehoud voor een bouwkundige keuring in het koopcontract. Biedt dit kopers van een huis een betere bescherming?
Een iets te laag bod op je huis toch accepteren
Je wilt jouw huis zo goed mogelijk verkopen, maar wat doe je met een iets te laag bod? Ga je akkoord of toch nog wachten op een beter bod.
Nu een huis kopen – 5 redenen om kopen niet uit te stellen
Het kopen van een huis kun je beter niet te lang uitstellen. Waarom je nu toe moet slaan leggen wij graag uit. Wij geven jou 5 redenen.
Geen recht op een sociale huurwoning en niet kunnen kopen!
Kom je niet in aanmerking voor een sociale huurwoning en is een huis kopen geen optie? Dan ben je veroordeeld tot een huurhuis in de vrije sector. Wat als deze huizen onbetaalbaar zijn?
Voorkom inbraak met onze tips
Inbraak is een flinke inbreuk op jouw veiligheidsgevoel. Lees onze handige tips en laat de inbrekers jouw deur voorbij gaan.
Sparen of lenen voor een nieuwe keuken?
Een nieuwe keuken laten installeren is kostbaar. Er zijn verschillende manieren om een keuken te financieren. Wat is de beste keuze?

Deze website is gemaakt door Contaqt