Het laatste nieuws...

Meer dan 2.000 euro per maand verdienen met je huis
De huizenprijzen zijn in één jaar tijd met 9 procent gestegen. Uitgaande van de gemiddelde huizenprijzen hebben huiseigenaren meer dan 2.200 euro per maand verdiend.
Financiële vrijheid – Koop een huis van jouw spaargeld
Een hypotheekvrij huis is het ideaal voor huiseigenaren. Maar is het realistisch om een huis te kunnen kopen met spaargeld? Wat zijn de andere mogelijkheden?
Ga voor een toekomstbestendig huis
Een huis kopen is een flinke investering. Maar hoelang heb je plezier van deze investering? Een huis moet ook goed passen bij de toekomstplannen.
Moet ik wel een huis met asbest kopen?
Je wilt een huis kopen, maar de woning heeft een smetje. Er zit asbest op het dak van het schuurtje. Koop je het huis toch of zoek je nog even verder?
5 redenen om wel te verhuizen
Twijfel je over het kopen van een (ander) huis? Wij geven jou 5 redenen waarom je niet langer moet wachten en nu toe moet slaan op de huizenmarkt.
Kun je niet kopen door te hoge huizenprijzen? Welke concessies doe je?
Starterswoningen in de grote steden worden te duur voor de starters op de huizenmarkt. Welke concessies zijn noodzakelijk om toch te kunnen kopen?
De WOZ-waarde stijgt fors in 2019
In 2019 wordt er een flink hogere WOZ-waarde verwacht. Wie bepaalt deze waarde en waardoor stijgt het zo snel?
Welke belastingen hangen samen met het bezitten van een huis?
Na het kopen van een huis betaal je hypotheekrente en aflossingen, maar ook bepaalde belastingen en heffingen. Waar moet je rekening mee houden?
Investeren in een vakantiehuis? Of toch niet doen?
Een vakantiehuis bezitten kan jouw ideaal zin. Is het een goede investering? Of kun jij jouw geld beter ergens anders in investeren?
Financiële aandachtspunten voor huizenkopers
Bij het kopen van een huis lopen de kosten verder op dan alleen maar de koopsom van het huis. Welke kosten kun je rekening mee houden?
Steeds meer huizen gekocht met een aankoopmakelaar
Steeds vaker schakelen huizenkopers een aankoopmakelaar in. Waarom doen ze dat en wat voegt het toe?
Wie krijgt het huis na de scheiding?
Bij een echtscheiding is het belangrijk om goed na te denken over de gezamenlijke eigen woning. Wordt deze verkocht of krijgt één van de huiseigenaren het huis op naam?

Deze website is gemaakt door Contaqt