Het laatste nieuws...

Daarom zijn dalende huizenprijzen geen issue voor huiseigenaren!
De huizenprijzen zijn nu aan het stijgen, maar ze kunnen ook hard dalen. Waarom is een tijdelijke waardedaling voor veel huiseigenaren geen probleem?
Starters zijn negatief over hun kansen op de huizenmarkt
Starters zijn niet zo positief over de kansen op de huizenmarkt. Veel potentiële kopers huren uit noodzaak.
Huis kopen voor de verhuur is niet zonder risico’s
Een huis kopen voor de verhuur kan zeer rendabel zijn, maar verdiep je er vooraf wel goed in. Houd bijvoorbeeld wel rekening met de hoogte van de kosten.
Kromliggen voor de hypotheek of een leuk leven?
Het kopen van een huis moet financieel wel mogelijk zijn. De hypotheeklasten moeten goed betaalbaar zijn. Overweeg bij het kopen of de hoogte van de lasten echt toelaatbaar is.
Huis gekocht – welke verzekeringen kun je echt niet zonder?
Je hebt een huis gekocht. Welke verzekeringen sluit je af voor de nieuwe woning en om andere risico’s in te dekken?
Daarom kan een makelaar beter de bezichtigingen verzorgen
Het is mogelijk om als verkoper zelf de bezichtigingen te verzorgen. Waarom kun je niet beter de makelaar de bezichtigingen laten doen?
Waarom heb je het als single moeilijk op de huizenmarkt?
Alleenstaanden hebben het lastig op de huizenmarkt. Waar wordt dit door veroorzaakt en waar moeten alleenstaanden op letten bij het kopen van een huis?
Wat kost een huis van een half miljoen aan maandlasten?
Wat zijn jouw maandlasten na het kopen van een huis van een half miljoen euro? Wij hebben de lasten op een rijtje gezet.
Is Nederland de Europees kampioen gestegen huizenprijzen?
In Nederland zijn de huizenprijzen sterk gestegen, maar hoe zit het met de rest van Europa? Zijn ze daar harder of juist minder hard gestegen?
De nieuwe WOZ-waarde te hoog? Dit kun je doen
In de eerste maanden van 2018 sturen gemeenten weer de nieuwe WOZ-waarde. Wat kun je doen tegen een te hoge waarde? En waarom zou je er iets tegen doen?
Van verkoop tot overdracht van huis duurt zeven maanden
Tussen het in de verkoop zetten en het overdragen van een huis op de nieuwe eigenaar zit een lange periode. Hoe kun je hier invloed op uitoefenen?
Geen huis kopen zonder een bouwkundige keuring?
Voordat je een huis op naam krijgt via de notaris, kun je uit voorzorg een bouwkundige keuring uit laten voeren. Waarom is dat belangrijk?

Deze website is gemaakt door Contaqt